IKARIIKARI


Gezichtsverzorgingsproducten op maat voor M/V/X

Gratis huidanalyse door Skin Expert


De Skin Expert is getraind in de analyse van de huid. Hiervoor maakt de Skin Expert gebruik van een

gecertificeerd software systeem ontwikkeld door dermatologen.


De Skin Expert heeft verschillende opleidingen doorlopen om u professioneel te begeleiden in het advies op maat. Dit bestaat uit een actief behandelplan en de persoonlijke cosmetica voor thuisverzorging.

Zelfs voor de meest acute vragen en problemen kan je terecht bij de Skin Expert (zoals onverwachte outbreaks van acné, rode vlekken of andere types van ‘huidproblemen’).


De biometrie of analyse van de huid is een toekomstgerichte tak van de dermatologie en de esthetiek. Hierbij worden op een objectieve manier de parameters van de huid digitaal en cijfermatig vastgelegd. 

Bij een analyse worden er sensoren op de huid geplaatst en kan de Skin Expert het huidtype bepalen aan de hand van volgende parameters:

- het hydratatiegehalte (de droogte of vochtigheid van de huid),
- de gevoeligheid,
- het sebumgehalte of hoe vet de huid is

- de graad van huidveroudering, m.a.w. rimpels en lijntjes en structuurverschuivingen,
- de graad van pigmentverschuiving,
- het zonnetype.


Na de analyse door de Skin Expert krijgt u een behandelplan op maat voor de dagelijkse thuisverzorging, aangevuld met actieve producten voor bepaalde specifieke 'problemen' (zoals acné, of walletjes etc.)

 

Huidanalyses kunnen na bepaalde tijd herhaald worden om een kwaliteitscontrole uit te voeren op de resultaten van de behandeling.

Drie professionele merken om uw huid optimaal te houden

1) IKARI: Gezicht en hals

IKARI werd opgericht door de Antwerpse dermatoloog Ilan Karavani, hij heeft verschillende huidtypes wetenschappelijk in kaart gebracht zodat we u gerichte producten kan adviseren. De 3 gamma's (met elk zo'n 4 producten) zorgen voor een fantastisch resultaat. Deze worden zorgvuldig samengesteld te Zwitserland.


Eau contrhair Mechelen is exclusief IKARI-verkooppunt en -procentrum met professionele huidanalyse en advies op maat.2) EKSPERIENCE: Haar en hoofdhuid

EKSPERIENCE is onderdeel van Revlon Professional. Het Aquamaris Complex is de basis van het gamma: een combinatie van zuiver zeewater en ingrediënten uit de zee. Het zeewater dat men gebruikt komt uit Noirmoutier (Eiland in Frankrijk), dat rijk is aan sporenelementen (ijzer, kalium, koper en zink) die uit de zeebodem omhoog komen aan een constante temperatuur van 14 graden. Dit zorgt dat de heilzame eigenschappen actief worden gehouden en ongewijzigd blijven. Het zeewater bevat trouwens 3x meer voedingsstoffen dan elders.


Eau contrhair Mechelen & Dendermonde zijn exclusief EKSPERIENCE-verdelers.3) BA'SIL: Huid

Met de supplementen van het Belgisch bedrijf BA’SIL zetten we in op het leveren van de juiste voedingsstoffen voor zowel de (hoofd)huid als het haar. Deze zijn de ideale stimulans wanneer de behandelingskuur (deel 1) is stopgezet, maar zijn eveneens ook inzetbaar tijdens de behandelingskuur. 


Eau contrhair Mechelen & Dendermonde zijn officiële verdelers van BA'SIL.

Klaar voor uw gratis huidanalyse?


Reserveer hier uw bezoek aan onze Skin Expert

Onze Skin Expert is momenteel enken beschikbaar te Eau contrhair Mechelen.


Voor meer info verwelkomen we u graag te Eau contrhair.