Behandelingen


Alle deze behandelingen zijn enkel te verkrijgen in combinatie met een snit en/of brushing. 

Thalassotherapie Intensive (gerichte behandeling hoofdhuid & haar)


Een probleem met de hoofdhuid is helaas niet direct opgelost.  Toch verzekeren wij u dat u verbetering zal merken wanneer u een Intensive-behandeling ondergaat.  Uw haar zal meteen gezonder worden, zachter aanvoelen en meer glans vertonen. 


We beschikken over specifieke behandelingen om: verlichting te bieden bij een gevoelige hoofdhuid, een vettige hoofdhuid te minimaliseren, haarverlies te beperken of hoofdroos te voorkomen.

 

De Intensive-behandeling wordt enkel toegepast te Eau contrhair.  Na deze behandeling is het een must om de aanverwante producten voor thuisgebruik te voorzien.

Eksperience Haarmasker

 

Voor een voedende behandeling van het haar is noodzakelijk om uzelf minstens 2 keer per maand te verwennen met een haarmasker.  Het haar heeft te maken met veel invloeden van buitenaf; zoals chloor, zout, regen, wind, zon,...  Daarom is het belangrijk om het haar hiertegen te beschermen en voldoende te hydrateren.


We beschikken over haarmaskers die bijdragen tot een langer behoudt van de kleur, maskers die bescherming bieden tegen vocht (zodat het haar minder snel gaat krullen) en maskers met een remineraliserende en hydraterende werking.

Hoofdhuidscrub en vitaminecocktail

 

De hoofdhuidscrub reingt grondig de pori├źn van de hoofdhuid en zorgt ervoor dat alle dode huidcellen + resten van stylingsproducten compleet worden verwijderd.  Hierdoor verkrijg je een betere doorbloeding van de hoofdhuid, met als resultaat: stralend gezond haar.  De scrub wordt toegepast voor het wassen van het haar. 


De vitaminecocktail is een concentraat dat het haar soepeler maakt, hydratatie schenkt en de haarsterkte optimaliseert.  Het bevat boordevol vitaminen, mineralen en aminozuren; waaronder Wakame (algen) & Japanse Wakame, deze worden gebruikt voor hun nutritionele/hydraterende eigenschappen.  De vitaminecocktail wordt toegepast na het wassen van het haar.


Bij ieder bezoek aan Eau contrhair is het aangeraden om naar de behandeling met de hoofdhuidscrub en vitaminecocktail te vragen; vermeld dit zeker tijdens uw reservering.


Densi Pro Intensive

 

Naarmate we ouder worden, wordt de hoofdhuid gevoeliger en gemakkelijker ge├»rriteerd. Ons haar ziet er dunner uit, wordt kwetsbaarder en kan sneller breken.  


De antioxiderende en regenererende werking van deze behandeling zorgt voor een anti-veroudering van de hoofdhuid.  Maar deze zal ook het haar ten goede komen door droog en dun haar weer te laten schitteren, meer kracht te geven en terug vitaliteit te schenken.  Het zichtbare eindresultaat: haar dat volumineuzer en glanzender is dan voorheen.


We raden aan om de behandeling voort te zetten met de thuisproducten.

Color Protection Intensive


Gekleurd haar vereist een gerichte behandeling die verkleuring van de kleur vermindert, waardoor de kleurintensiteit lang behouden blijft.


Deze behandeling zorgt ervoor dat de hoofduid in goede conditie blijft, zonder het gekleurde haar aan te tasten.  Het schenkt glans en zorgt voor een beter behoudt van de kleur waarbij de hoofhuid voorzichtig, maar grondig wordt gereinigd.

Deze behandeling is inclusief de Color Protection Mask: haarmaker met een voedende en hydraterende werking.  Deze schenkt glans en beschermt het haar tegen UVA- en UVB-stralen.


Gekleurd haar moet ook na deze behandeling verder onderhouden worden.  Gebruik hiervoor de thuisproducten van Color Protection en/of Magnet.

40977-360x360
ColorProtectionHair
vit
40983-360x360
ColorProtectionMask

Reconstruct Intensive

 

Personen die (zwaar) beschadigd, poreus en/of droog haar hebben, raden we de Reconstruct Intensive-behandeling aan.

 

Als 1ste stap wordt de gehydrolyseerde keratine op het haar aangebracht.  Deze keratine is ultra fijn waardoor de keratine dieper in het haar/cortex doordringt.  Zo krijgt het haar een directe hydratatie en vermindert het de porositeit.

Het zorgt ook voor een herstructurerende werking.

 

Als 2de stap wordt het haar gewassen met de reinigingsolie.  Deze olie reinigt en versterkt het haar.

 

Als 3de en laatste stap zet men een conditioneringsmasker op het haar dat het haar uniform maakt, hydrateert en beschermt.


Na deze behandeling is het aangeraden om de producten van Hydro Nutrition te voorzien voor thuisgebruik.

Voor meer info verwelkomen we u graag te Eau contrhair.

Contact

Openingsuren

Steenweg 4, 2800 Mechelen


Telefoon: 015 42 29 09

We heten u van harte welkom in ons salon.

 

 

BE0841594368 


Maandag:

Dinsdag:   

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:       

Zaterdag:

Zondag:


9:00 tot 18:00

9:00 tot 18:00

9:00 tot 18:00

9:00 tot 20:00

9:00 tot 18:00

8:30 tot 17:00

Gesloten

Met of zonder afspraak.