Merken


Hieronder een opsomming van de professionele producten die we gebruiken

REVLON PROFESSIONAL


Eksperience

Om het haar weer stralend te maken - en te behouden - doen we beroep op de producten van Eksperience. Het aquamaris complex is de basis van alle producten uit dit gamma en is een combinatie van zuiver zeewater en ingrediënten uit de zee.  Dit zorgt dat de heilzame eigenschappen actief en ongewijzigd worden gehouden. Het zeebronwater bevat bovendien 3x meer voedingsstoffen dan elders.

Meer info over Eksperience vindt u hier.


Revlonissimo

De permanente kleuren van Revlonissomo is het professionele product waarmee we werken om iedereen een eigen kleurrijke persoonlijkheid te geven .


Nutri Color Creme

Het perfecte product voor creatieve vrouwen die hun haarkleur willen opfrissen of een nieuwe fantasieschaduw willen waarbij het haar gezond en glanzend blijft.  

De Nutri Color ™ is een exclusieve mix die cosmetische ingrediënten combineert met een conditioneringssysteem, provitamine B5, druivenpitolie en een selectie ionische pigmenten.  Nutri Color ™ Synergy Complex voedt de haarvezels met een 3-in-1 effect voor een onberispelijke combinatie van kleur, verzorging en glans.


Magnet

Een innovatief professioneel product dat een belangrijke rol speelt tegen de externe invloeden waarmee het (gekleurde) haar te maken krijgt.  Magnet neutraliseert en stoot de verontreinigende deeltjes op het haar af, het vermindert de negatieve effecten van verontreinigd water, het versterkt de haarvezels en het creëert een schild om het beste kleurresultaat te onthullen en de haarvezel te beschermen.


Uniqone

Dit haarverzorgingsconcept biedt alles wat een vrouw nodig heeft en bestaat uit: haarmasker, droogshampoo, leave-in en shampoo.  Deze all-in-one oplossing is erg handig voor op reis en biedt alsook de oplossing om het haar tussendoor op te frissen.


Be Fabulous

Be Fabulous zijn haarverzorgingsoplossingen voor diegene die op zoek zijn naar specifieke shampoos en conditoners voor hun specifiek haartype (normaal/dik haar, fijn, glad en krullend haar).


Equave

Equave biedt een verscheidenheid aan directe oplossingen voor alle haartypen die het haar tegelijkertijd ontklitten, conditioneren en verzorgen. Ze zijn ook heel gemakkelijk te gebruiken: alles wat u hoeft te doen is ze toepassen; het is niet nodig om te spoelen.


Style Masters

Het hoeft niet allemaal ingewikkeld te zijn, een product moet basis ook super zijn; dat zijn ook alle stylingsproducten van Style Masters.  Geweldige kwaliteit met een professioneel resultaat.

AMERICAN CREW


Styling

Het bekenste gamma van American Crew zijn de professionele stylingsproducten die een meerwaarde zijn voor iedere man.  


Shaving Skin Care

American Crew heeft alles in huis; zowel baardolie, scheergel, aftershave en nog zoveel meer...  Vraag zeker advies aan onze barbier.


Hair & Body

Maak je American Crew collectie compleet met de (all-in-one) schampoos, ieder haartype vindt hierbij de perfecte shampoo. 


Acumen

Dé prestigieuze huidverzorgingsproducten die exclusief zijn ontwikkeld om mannen te laten excelleren.  Deze lijn van wetenschappelijk samengestelde producten met gepatenteerde ingrediënten zijn iedeaal voor de verzorging van de mannelijke huid.

Klik hier voor meer info over Acumen.

L'ANZA


Ultra Luxurious & High Performance Haircare. L’ANZA Keratin Healing Oil is Health, Beauty & Luxury in één. 

De meest buitengewone haarverzorging voor onovertroffen haarherstel, glans en volume. Het Phyto IV Complex is een herstellende melange van vier botanische oliën die het haar hydrateren en voeden. Het haar krijgt vernieuwde veerkracht, elasticiteit en zachtheid.


De vier waardevolle botanische oliën van het Phyto IV Complex die het haar krachtig hydrateren, de nieuwe generatie keratine die zorgt voor maximaal haarherstel, de drievoudige UV- protectie die het haar beschermt tegen UVA-, UVB- en UVC-straling, en de uiterst effectieve kleurbeschermers. Dankzij de slimme nanotechnologie 102 kunnen de werkzame ingrediënten tot diep in het haar binnendringen, waardoor het van binnenuit wordt hersteld. En al net zo belangrijk zijn de stoffen die er níet in zitten: de producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, gluten en sodium chloride. Juist deze zorgvuldige afweging van wat wel en wat niet maakt L’ANZA Keratin Healing Oil tot wellicht de meest revolutionaire haarverzorginglijn van dit moment.

BA'SIL


Ba’sil is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in nutricosmetics. Ze bieden een gezond assortiment van hoogkwalitatieve voedingssupplementen voor de inwendige verzorging van haar, huid en nagels. Ba’sil staat voor bio-actief siliciumzuur en is het voornaamste element in al hun producten.


Ze kiezen resoluut voor wetenschappelijk beproefde ingrediënten, geselecteerd op basis van hun hoge opneembaarheid en bio-actieve werking voor het lichaam, ook voor het haar.

Haargroei, haarkleur, haarverzorging en de vele ongemakken van haarkwaaltjes begrijpen ze bij ba’sil heel goed. Vanuit hun expertise bieden ze personen met haarproblemen de best mogelijke oplossingen aan.

Meer info over BA'SIL vindt u hier.

Ontdek alle deze merken in één van onze salons!

Mechelen

Steenweg 4, 2800 Mechelen


Telefoon: 015 42 29 09


info@eau-contrhair.be

 

 

BE0841.594.368 

KAPSALON

Met of zonder afspraak

Dendermonde

Oude Vest 92, 9200 Dendermonde


Telefoon: 052 69 02 19


dendermonde@eau-contrhair.be

 

 

BE 0736.681.445

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren