Reserveren


Online reserveren


Bekijk via onderstaande tool de beschikbare tijdstippen en boek meteen een afspraak.


Vragen, problemen of uw reeds gemaakte afspraak raadplegen?  

Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen.NIEUW

  


NIEUWE DIENST: Haardetox


Een haardetox zuivert grondig de hoofdhuid tot in de poriën en ongfit het haar van schadelijke stoffen uit de omgeving.

Daarnaast elimineert de detox opgestapelde laagjes chemicaliën en restjes van stylingsproducten


Belangrijkste bestanddelen:

  • Kokosnootdeeltjes zorgen voor een fysieke scrub waardoor dode huidcellen grondig worden verwijderd.
  • Het algenextract voert afvalstoffen af, herstructureerd, biedt een doeltreffende reiniging en zorgt voor een betere doorbloeding (dat resulteert in mooier & gezonder haar).
  • Kleimineralen en siliciumdioxide mineralisereren en ontgiften de hoofdhuid voor een antiseptische, exfoliërende en celvernieuwende werking.
  • Hypoallergene witte klei maakt de huid elastischer, kalmeert geïrriteerde rode huid, absorbeerd en verwijdert overtollige talg en bacteriën.


Onze detoxkuur droogt de hoofdhuid niet uit en is ook ideaal voor personen met hoofdroos, gevoelige of vettige hoofdhuid.


Detoxbehandeling kost €10, kan enkel worden toegepast bij een snit of brushing en kan bij ieder kappersbezoek worden geboekt.


 

NIEUWE SERVICE bij (ont)kleuringen: Ultimate Additive


Om uw haar zo goed mogelijk te beschermen, voeden en te laten schitteren kunnen we het Ultimate Additive toevoegen aan iedere (ont)kleuring. Dit zorgt ervoor dat de interne haarverbindingen worden hersteld en beschermd. Het Ultimate Additive minimaliseert ook de negatieve invloeden van een haar(ont)kleuring. Daarnaast optimaliseert het Ultimate Additive ook het kleurresultaat en maakt deze het haar sterker. Indien u deze extra service wenst, meld u dit aan de kapper.